Fly Drive Individuele rondreis Hoogtepunten van Israel

Rondreis israel

Fly Drive Individuele rondreis Hoogtepunten van Israel

8 Dagen

Ontdek in acht dagen Israel tijdens deze bijzondere Fly drive rondreis. U rijdt langs de kust van de Middellandse Zee via Caesarea en de hangende Perzische Tuinen naar Tiberias. Een uitgebreide rondleiding door Jeruzalem en een bezoek aan de Rode Zee zullen ook zeker niet ontbreken tijdens deze reis.

Fly Drive op basis van logies met ontbijt

 

Programma

Dag 1: Amsterdam – Tel Aviv

Vertrek vanaf Amsterdam voor uw vlucht met El Al naar Tel Aviv, Ben Gurion airport. Na aankomst transfer naar uw hotel in Nethanya voor de overnachting.

Dag 2: Caesarea – Haifa – Tiberias

Na het ontbijt pakt u uw huurauto een rit langs de stranden van de Middellandse Zee naar de oude Romeinse stad Caeserea. U bezoekt daar het Romeins Theater, het aquaduct en het hippodroom. Vervolgens wordt Haifa bezocht, een van de grootste, Israelische havens en gelegen op de hellingen van de berg Carmel. U bezoekt o.a. de Baha’i tempel met de hangende Perzische tuinen en de top van de Carmel. De dag eindigt in Tiberias, gelegen aan het meer van Galilea, waar u twee overnachtingen heeft.

Dag 3: Meer van Galilea – Golan Hoogte – Capernaum – Tabgha

Op deze dag hebt u de mogelijkheid bezoeken te brengen aan Caperneum, Mensa Christi, Tabgha, de voormalige Syrische fortificaties uit de oorlog van 1973 en Yardenit, de plaats waar Johannes de Doper Jezus doopte.

Dag 4: Tiberias – Cana – Nazareth – Jericho – Jeruzalem

Vandaag verlaat u Tiberias en rijdt naar Cana. Hier vond ooit het eerste wonder van Jezus plaats, het veranderen van het water in wijn. U kunt hier tevens het Franciscaner klooster en de trouwkerk bezoeken. In Nazareth wordt de Kerk van de Aankondiging bezocht, gebouwd op de plek waar aartsengel Gabriel verscheen aan Maria. De route wordt vervolgd door de Jordaan vallei naar Jeruzalem.

Dag 5: Jeruzalem

Na het ontbijt volgt een onvergetelijke krijgt u gelegenheid te struinen door Jeruzalem. U hebt de volgende mogelijkheden; Olijfberg met een adembenemend uitzicht over de stad. Of de Kerk der Naties, de Tuin van Gethsemanee en de muren van de oude stad. U gaat de oude stad binnen door de Leeuwen Poort en loopt over de Via Dolorosa naar de heilige Sepulchre kerk en de Klaagmuur. U mag deze toerdag beeindigen met een bezoek aan de oude Joodse- en Christelijke wijken en een bezoek aan de Knesset.

Dag 6: Jeruzalem en de Dode Zee

Na het ontbijt brengt u een bezoek gebracht aan Yad Vashem, de herdenkingsplaats voor de slachtoffers van de Holocaust. Door de heuvels van Judea rijdt u naar de Dode Zee, het laagst gelegen punt op de aarde op 417 meter beneden zeeniveau. U bezoekt Massada en kunt het fort per kabelbaan bezoeken. Even tijd om te drijven op de Dode Zee, alvorens u via Qumran, waar ooit in de grotten de ‘Dode Zee rollen’ zijn gevonden, terug naar Jeruzalem gaat.

Dag 7: Jeruzalem

Dag ter vrije besteding. Onze lokale agent kan u eventueel adviseren over de mogelijke toers en bezienswaardigheden. Ontbijt en diner

Dag 8: Tel Aviv – Amsterdam

In de vroege ochtend vervoer naar de luchthaven van Tel Aviv voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag tot dag in het kort

Dag 1: Amsterdam – Tel Aviv
Dag 2: Caesarea – Haifa – Tiberias ca, 106km
Dag 3: Meer van Galilea – Golan Hoogte – Capernaum – Tabgha ca, 83 km
Dag 4: Tiberias – Cana – Nazareth – Jericho – Jeruzalem ca, 180 km
Dag 5: Jeruzalem
Dag 6: Jeruzalem en de Dode Zee
Dag 7: Jeruzalem
Dag 8: Tel Aviv – Amsterdam

 

Locatie

Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief

 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • 7 hotel overnachtingenin 3-sterren hotels o.b.v. logies met ontbijt
 • Verzorging naar aanleiding van programma
 • Huurauto, categorie small

Exclusief

 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-

Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

 • Huurauto, categorie Small
 • Ongelimiteerde kilometers
 • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

 • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
 • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie
Hotel overnachtingen:

 • 1 nacht in Nethanya
 • 3 nachten in Tiberias
 • 3 nachten in Jeruzalem


U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.

Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *