Neem een stukje Israël mee naar huis met Joodse juwelen

Blog Israel

Het jodendom wordt vaak beschouwd als de oudste monotheïstische godsdienst ter wereld en Israël is de nederige verblijfplaats van deze godsdienst. Dat wil niet zeggen dat de godsdienst, of liever de familie van Joden, beperkt is tot Israël alleen. Je vindt Joden over de hele wereld. In feite zijn er verschillende groepen Joden, afhankelijk van hun afkomst. Joden uit Oost-Frankrijk, Duitsland en Oost-Europa staan bekend als Asjkenazische, mensen die het goed hebben getroffen in Spanje, Portugal, Noord-Afrika en het Midden-Oosten staan bekend als Sefardische Joden. Vaak zijn de tradities en gebruiken die de verschillende soorten Joden volgen zeer verschillend. Toch zijn er enkele gemeenschappelijke feestdagen, sentimenten en symbolen die door alle Joden ter wereld klinken.

Het is een bekend feit dat wanneer een religie of een geloof ver terug in de geschiedenis wortelt, het een zeer rijke cultuur en erfgoed met zich meedraagt. Er is veel mystiek en magie verbonden aan zulke oude culturen. Voor degenen die houden van sieraden met dat vleugje mystiek of een vleugje spiritualiteit, kunnen ze een kijkje nemen op een aantal Joodse sieraden. Deze zijn meestal gemaakt van zilver of een soortgelijk metaal, gegraveerd met interessante symbolen en afbeeldingen die zeker een aantal hoofden te draaien, waar je ze dragen.

De meest authentieke joodse sieraden worden meestal gemaakt door de bekwame ambachtslieden van Israël. De ingewikkelde gravures met gebeden of de naam van goden geven een antieke uitstraling aan de zeer etnisch ogende sieraden. Terwijl u op jacht bent naar juwelen, zult u op de online markt ook vele andere Joodse artikelen vinden. Dus, of u nu een Jood bent of een sterke affiniteit hebt met het Jodendom, of gewoon gecharmeerd bent van deze kleine snuisterijen, u kunt een stukje van Israël in huis halen.

Zoals vele oude culturen gelooft ook het jodendom sterk in het “boze oog” en heeft het altijd al beschermingen daartegen bedacht. Of je nu wel of niet in het boze oog gelooft, je vindt vele authentieke boze oog bescherming artikelen online. Er zijn armbanden die je aan een meisje cadeau kunt doen, of kleurrijke armbanden die je voor jezelf kunt kopen. Voor de Joden die ver van huis wonen, zullen de Joodse artikelen en de authentieke Israël juwelen zeker dierbare herinneringen brengen en hen een kans geven om de traditionele weg te gaan en hun speciale feestdagen te vieren.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *