Wat te zien op uw vakantie in Israël

Blog Israel

Israël is een land vol stranden en prachtige bezienswaardigheden die u niet mag missen. Wanneer toeristen dit kleine land bezoeken, staat hen een heerlijke verrassing te wachten. Het is een land vol tradities en cultuur, zo rijk en nergens anders ter wereld te vinden. Een land dat bovenaan de lijst staat als het gaat om een plaats die zich inzet voor de ontwikkeling van de mensheid, heeft Israël deze wereld veel te bieden.

Akko is een fort dat meer dan zijn deel aan heersers en klimaatveranderingen heeft doorstaan en zeer populair is bij toeristen. Deze aan zee gelegen vesting was de thuishaven van Alexander de Grote en stond zelfs bekend als de kruisvaardersstad Akko. Recht tegenover de hoofdingang staat de Moskee van Al Jazzar, die aan de buitenkant een duidelijke Turkse bouwstijl heeft. Dit alles zal je doen snakken naar ontzag voor deze prachtige plek.

De meeste toeristen die Israël bezoeken, willen de Zwarte Zee bezoeken. Deze wereldberoemde toeristische attractie is zeker een bezoek waard tijdens uw vakantie in Israël. Het water in deze oceaan zit vol mineralen, en er schijnt hier 10% meer zuurstof te zijn dan elders. Het mooie van de Dode Zee is dat niets zinkt, alles blijft drijven en er wordt gezegd dat het goede genezende krachten heeft voor mensen die erin zwemmen.

Tel Aviv, de hoofdstad van Israël, is de plaats waar de zaken goed gaan en de industrie bloeit. De stad heeft zijn deel aan lange stranden, bars en restaurants die elke bezoeker aan dit prachtige land zullen bekoren. De meeste mensen die hier wonen zijn gemigreerd uit andere delen van de wereld, en dus is het een smeltkroes van cultuur en tradities. Maak een uitstapje naar het Diaspora museum, dat de toeristen zal onderwijzen over de Joodse cultuur tijdens de ballingschap; of naar het Museum of Art om meer te leren over deze fascinerende plek.

Ein Avdat National park ligt verborgen van de hoofdweg en is de meest populaire toeristische attractie in Israël. Midden in de woestijn ligt een poel met koud water, verder zijn er steile ravijnen en landschappen zoals nergens anders ter wereld. Er is veel open ruimte om in te wandelen, maar wees voorbereid op de lange reis, die vermoeiend en uitdagend kan worden, zelfs voor de fysiek fitte mensen. De enorme verscheidenheid aan flora en fauna in deze regio maakt de vermoeiende reis helemaal de moeite waard.

Tzipori is een archeologische vindplaats die geheel in het teken staat van de Hasmoneeën die zich hier in de 2e eeuw vestigden. Deze plaats werd vervolgens de hoofdstad van Gailee, maar is vandaag de dag gevuld met ruïnes van de oorspronkelijke wegen en torenhoge forten die hier ooit stonden. Er is zelfs een Romeinse villa, met prachtige interieurs, mozaïek vloeren, en een reeks van ondergrondse systeem van waterreservoirs voor de nieuwsgierige toeristen om hun nieuwsgierigheid te lessen in, tijdens het reizen in Israël.

Veel vakantiegangers komen naar Israël en huren vakantieaccommodatie als vakantiehuis. Zij kunnen vakantievilla’s of zelfcatering vakantieappartementen in Israël rechtstreeks van de eigenaars van de vakantiehuizen huren.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *